image
22. april 2024 kl. 11:11

Otterup vs Boldklubben Marienlyst 3-2

Sol var kommet frem på Otterup stadion og vi bød BM op til kamp i liga 2.

Bm ligger i bunden af rækken og et tydeligt tegn på hvor lige række er. De spillede en virkelig flot kamp og var det bedste hold på banen før pausen. De får lavet to flotte mål, hvor det første er lige efter bogen. De kører bolden op i den ene side og spiller deres kant fri modsat, som tager et flot træk ind i banen og ligger den fladt op mod bagstolpen. Her kommer deres anden kant ind og sparker den i mål. Meget flot mål. BM kommer også foran 0-2 på lidt samme opskrift, dog bliver den ikke lagt på tværs til bagstolpen, men sparket direkte i kassen. Jeg tror dog ikke at han vil sparke den ind igen om han så fik 10 forsøg. På dette tidspunkt spiller BM rigtig flot fodbold. Vi kommer dog mere med i kampen jo længere den skrider frem og på et rigtig flot frisparksmål af William får vi reduceret til 1-2 lige inden pausen.

I pausen snakker vi om at forsvaret står lidt forkert og får rykket lidt rundt på det. Hele anden halvleg er der kun et hold på banen, og det er et stort pres mod BM’s mål. De forsvarer sig godt, men vi har følelsen af, at den nok skal komme. Tiden går dog og vi kan ikke rigtig få den ind, men kan mærke at drengene bare bliver ved med at køre på. Vi får et frispark på kanten af feltet som bliver sparket ind lige under overliggeren, hvor deres målmand ikke kan nå op. Det sker i 58 min. Vi stiller os ikke tilfreds og går 100 procent efter de 3 point. Minutet efter får vi en bold spillet op gennem midten, hvor deres målmand sætter en god tackling ind midt på banen. Bolden ryger hen til Kevin, som hurtigt spiller den op til Jonas, der ligger den ind over hovederne på deres forsvarspillere i det tomme mål.

3-2 og et flot comeback og synes efter vores anden halvleg er fuldt fortjent at vi vinder den.