19. april 2024 kl. 07:47

Otterup vs Dalum 1-5 i liga 2.

Træner René Leth beretter.

Fokus 1: Være klar fra start. 2: Ingen brok og hold hovedet højt lige meget hvad. 3: Lad Dalum ha´ bolden.

Punkt 2 holdt vi og 3 fordi Dalum bare spillede bolden uden om os. Punkt 1 glemte vi både i første og anden halvleg.

Efter 3 min. er vi bagud 2-0 på to ret store fejl nede bagved, hvor vi spillede deres angriber fri 2 gange. Det skal vi gøre bedre næste gang. Ellers holdte vi dem okay væk fra chancer resten af halvlegen. Dog kommer de frem til en masse lige ved og næsten chancer. Vi går til pausen bagud 3-0. Vi snakker i pausen om, at hvis vi glemmer de første 3 min. står der kun 1-0, så vi skal ud og kæmpe videre efter pausen.

De giver bolden op 10 sek. senere ligger den i nettet igen, og det bliver lidt op af bakke. Vi har fået vinden i ryggen og det hjælper os med at komme ud af deres først pres. Dog stadig dem der er klart bedst. Vi får et straffespark, som Kevin scorer på, og har herefter lidt spil oppe ved dem. De scorer til 5-1, som også bliver kampens sidste mål. Det var et nederlag, som var mere end fuld fortjent. De var bedre end os i alt hvad fodbold går ud på. Hatten af for den måde de spiller på.

Vi har lært en masse, så tak for det Dalum.