Sejr i testkamp mod TPI med gamle kendinge

OBIK - TPI 3-0 (1-0)

1-0 Kent Jørgensen
2-0 Benjamin Nielsen
3-0 Mads Andersen

Kampen mod TPI var rykket frem til kl. 9:30 og det var vidst en god beslutning for varmen var virkelig en udfordring for begge hold, specielt i anden halvleg.

TPI startede kampen bedst og voldte Otterup store problemer, specielt når de angreb over deres venstre side, hvor de var dygtige til at skabe overtal.

En omstilling sørgede dog for at Otterup kom på 1-0, da Kent Jørgensen på akrobatisk vis scorede på den tidligere Otterup målmand Kim Larsen, som kun lige fik hånden på, men ikke nok til at holde bolden ude af målet.

Efter 1-0 blev kampen mere lige og der var ikke de store chancer i nogle af enderne og 1-0 holdt til pausen. Kent Jørgensen måtte desværre lade sig udskifte midt i første halvleg med noget der lignede en forstrækning.

Otterup gik over i en 4-4-2 i anden halvleg og det betød at vi fik lukket TPI´s opspil helt ned og ud over et forsøg på overliggeren kom de ikke frem til ret meget. Lige lidt hjalp det da Mark Tubæk kom på banen, tydeligt at hans ideer ikke er kommet ud i holdet endnu.

Et indøvet hjørnespark gav 2-0 målet scoret af Benjamin Nielsen på hovedstød, det kommer vi til at se mere af.

Målet til 3-0 kommer efter boldbesiddelse over længere tid, hvor Søren Lærches dybdeløb og Nicholai Langes knivskarpe aflevering fik TPI´s bagkæde til at se lidt tunge ud, Mads Andersen takkede for indlægget fra Lærche og 3-0.

Tempoet og intensiteten dalede i varmen og de sidste 20 minutter bar tydeligt præg af dette, så der skete ikke mere.

Lørdag 15/8 spiller DS holdet deres første turneringskamp når vi får besøg af Roskilde B. Kampen fløjtes i gang kl. 13:00.