Fornemt start for U11

image
23. april 2024 kl. 11:32

Fornemt start for U11 ⚽️

Første turneringskamp blev spillet i TPI på en rigtig fin kunstgræsbane i flot vejr☀️

Begge hold kommer godt fra start med en masse flot spil. Vi snakkede inden kampen om, at når vi havde bolden, så skulle vi være rolige, spille bolden rundt i kæderne med stor tålmodighed. Dette lykkedes vi rigtig godt med, og vi har også klart bolden mest i første halvleg.

Vi kommer foran 1-0 efter 22 minutter med et flot opspil. Mathi Kastberg løber fri på kanten, dribler en mand og laver et fint cutback til Magnus Jørgensen som ligger den sikkert ind bag målmanden til 1-0. Kun 3 minutter skulle der gå mere, inden Magnus Jørgensen lægger en sukker-bold i dybden til Oliver Mølborg, som finder en fri Benjamin Hyldegaard inde foran mål som gør det til 2-0 som også blev første halvlegs resultat.

2.halvleg bølger frem og tilbage med gode chancer i begge ender. I 55’ minut scorer tpi, og der bliver lagt tryk på os. Vi står fint imod, og generelt står vi godt imod hele kampen. Stærk præstation af Viktor Hougaard på mål, samt hans dygtige holdkammerater foran ham ⚽️ I 59’ minut er der hånd på bolden i feltet hos en tpi-spiller, og her lukker og slukker Anders Hjæresen kampen til 3-1💪🏼

Kampen endte 3-1, og Anders blev fortjent kampens spiller ⚽️💪🏼