Chancer til endnu flere mål

10. oktober 2020 kl. 19:29
Otterup – IF Skjold Birkerød 5-0 (1-0)

1-0 Kristoffer Møller
2-0 Benjamin Nielsen
3-0 Mads Andersen
4-0 Lasse Rasmussen
5-0 Mads Andersen

En test af Søren Lærche og et negativt resultat gav en startplads og debut til Patrick Thomsen og en start i 3-5-2 som passede drengene rigtig godt. Kampen startede med et klart overtag til hjemmeholdet og det fortsatte i kampens 90 minutter.

Der blev spillet med stor tålmodighed og vi forsøgte flere gange at lokke Skjold i fælden ved at lade dem spille op på centralt hvor vi kunne bryde bolden og slå kontra højt på Skjolds banehalvdel. Flere gange var det tæt på, men det blev ved lige ved og næsten.
1-0 målet faldt dog meget fortjent efter 13 minutter, Møller følger op på en ripost og sparker bolden sikkert i kassen langs jorden i det fjerneste hjørne. Skjold var farlige af to omgange i første halvleg, et skud langt forbi mål, og en afslutning tæt under mål, heldigvis inden for Brems rækkevidde og en flot redning.

Flere store chancer i første halvleg, hvor både Mads Andersen og Jonas Wind burde have scoret, havde givet hjemmeholdet en sikker føring til halvleg, men drengene synes at vi skulle holde spændingen ind i anden halvleg. 1-0 pause føring.

Anden halvleg blev et stort stormløb imod Skjolds mål og modvinden fra sidste weekend var vendt til medvind og angreb ned ad bakke hvor Skjold kun i perioder kunne parere. 2-0 efter hjørnespark Benjamin scorer igen på hjørne, det er stærkt og vores midtstopper holder fast i topscorer titlen. Chipindlæg fra en stærkt spillende Kristoffer Møller og et flot hovedstødsmål af Mads Andersen gjorde det sikkert til 3-0 og så var Skjold helt knockoutet. Lasse Rasmussen i en hurtig omstilling og som han selv sagde ”Alene med målmanden og ingen teknik, så gør man som i håndbold, lopper bolden over målmanden og så er der kasse”, 4-0,på trods af at Lasse i gennemsnit træner en gang om ugen så må vi bukke os i støvet over dagens præstation, tænkt hvis han trænede tre gange om ugen som alle andre 😊 Lasse ville også lige have en assist med på kontoen i dagens kamp, en fin kombination Mikkel Nielsen - Lasse Rasmussen og en bold på tværs tæt under mål, 5-0 Mads Andersen.

Vi kunne have scoret flere mål i dagens kamp, men 5-0 hjemme må siges at være godkendt, i næste uge venter Gentofte Vangede som i dag fik 1-1 i B1908.

Kampens spiller blev Patrick Thomsen der i sin debut viste at vi kan regne med ham når der er brug for det, han skulle efter sigende allerede have flere minutter på klubbens førstehold end faderen. Patrick har arbejdet hårdt siden sommer og må være stor inspiration for klubbens serie 1 spillere. Arbejder du hårdt og præstere så kommer mulighederne på klubbens førstehold.

Vi glæder os allerede til næste uges hjemmekamp imod GVI.